Висок дамски ток за високо самочувствие

Всеки мъж, който поне веднъж и бил в ролята на придружител на жена си при шопинг, е запознат с процеса по търсене на перфектните обувки. Тази мисия е още по-трудна, когато става дума за определен случай. И затова всеки мъж може да се съгласи, че избирането на дамски обувки е едно изключително дълго и напрегнато приключение. Истината е, че правилния избор на дамски обувки допринася за външността на жената като цяло – то е като черешката на тортата, която ще си остане иначе също толкова вкусна и желана, но черешката й придава завършеност. Разбира се за цялостния аутфит значение имат и бижутата и дамска чанта и други модни аксесоари.

Избор на дамски обувки

Тук не става дума само за любимите на всички жени по света обувки с токчета, а и за всички останали видове. Жените обаче наистина обожават този вид дамски обувки, а именно на токчета или платформа. Причината е, че те придават самочувствие на жената, което се случва чрез издължаване чисто оптически на крака, което означава, че тя автоматично ще изглежда една идея по-слаба и с по-дълги крака. Естествено това допринася за настроението й понеже тя ще се чувства по-секси и желана, а правилното им комбиниране с дрехите й, с тоалета й, ще увеличат значително себеусещането й.

Като стана дума за дамски обувки на ток трябва да се спомене, че височината на тока също играе известна роля. По-ниските токчета като че ли са по-подходящи като вариант за по-зрелите дами, докато по-високите сякаш биха отивали и биха били по-удачни за младите момичета и жени. Естествено всичко трябва да бъде премерено, защото в горното изречение много тинейджърки биха открили себе си и биха се възползвали от тези съвети – проблемът би бил, свързан с това, че високите токчета са подходящи за млади жени и момичета, а не за деца и момичета в юношеска възраст. Всеки е виждал тинейджърки, мъчейки се по тротоарите с тези високи токчета, което не е никак приятна гледка – неподходящо е за възрастта им. На тях биха отивали дамски обувки със среден ток, сандали или удобни спортни кецове.

Нашият последен съвет към младите момичета е "Не носете обувки на висок ток, преди абитуриентския си бал, за да не изглеждате смешни!" На този ваш празник може да си позволите повече волности и по-екстравагантен тоалет, включително дълбоко бюстие, официална малка дамска чанта и секси токчета. Разбира се седмица преди дългоочаквания ден е желателно да поразтъпчете новите официални обувки на висок ток и да свикнете с тях. Нали не искате да се спъвети и падате пред погледи на гости, съученици и приятели.