Страхотни маркови парфюми и то на добри цени

Здравейте момичета. Искам да ви споделя за това, как намерих страхотни маркови парфюми и то на чудесни цени. Един ден, докато си ровех в интернет, попаднах на сайт, а в него се говореше за прекрасни маркови парфюми на достъпни цени за всеки. Разрових се и видях, че могат да се поръчват до вратата на вашия дом.

В началото бях скептична, а и кой ли не би бил. Страхотни парфюми онлайн, на достъпни цени, като в същото време се споменаваше, че те са и оригинални. Когато човек сравни цената би си казал, че няма как  версаче парфюм да е на такава достъпна цена, но би сбъркал, както направих и аз. 

Въпреки лекия песимизъм, който ме бе обзел аз реших да си поръчам само един за да видя дали наистина е толкова хубав. На следващия ден той пристигна до вратата ми, когато го отворих и се пръснах останах очарован. Беше невероятен. Определено мога да кажа, че бе оригинален версаче парфюм, а в същото време цената му бе изключително достъпна. Взех го от тук - https://dolce.bg/

След няколко дни с мой приятелки отидохме на дискотека. Така да се каже се „наконтих” - с новата дамска чанта и обувки на висок ток, нова рокля и бюстие и едни съвсем скоро закупени сребърни бижута. А за корона на тоалета ми аз си сложих от новата ми придобивка – парфюм версаче. Изкарахме си страхотно, а в края на нощта аз имах още една нова придобивка, а именно гадже. Не мога да твърдя със сигурност, че новият ми парфюм е изиграл решаваща роля за да бъда харесана от това момче, но определено той забеляза аромата и по думите му това било и една от причината да ми обърне внимание.

Забавлявахме се много, а той е страхотен. Забавен, чаровен и внимателен. Няма как да знам дали парфюма ми или цялостната ми визия го е привлякла към мен, но определено парфюма си е изиграл ролята, а без него аз щях да пропусна страхотно момче, като него.

За самия сайт за парфюми мога да кажа, че всичко беше идеално. Поръчката става много лесно и бързо, а после едно младо и любезно момиче ми се обади, за да потвърдя адреса и личните данни. Още на другия ден поръчката ми беше доставена с куриер, а самата доставка ми беше безплатна. Всеки уикенд от онлайн магазинът правят 5% отстъпка, ако поръчате през почивни дни. Така че мога да ги похваля и препоръчам техните парфюми. За мен все пак най-важното си остава, че парфюмът е наистина оригинален и ще го ползвам много дълго.