Чудите ли се как да разчистите двора и да съборите стария гараж?

Ако ви предстои трудната и дори непосилна работа по разбиване на стара ограда или събаряне на постройка не се двоумете да потърсите професионалисти. Действително ще се нуждаете от професионална работа, която само експертите от фирми за къртене и почистване могат експертно да извършат.

Оказва се, че най-много бригади и фирми за къртачни услуги има в София. И това е съвсем логично, понеже имотния бум засегна най-вече столизата и големите градове. Ако обаче къщата ви е извън столица или на 30 – 40 километра от града не се тревожете, защото професионалистите работят в цялата страна. Независимо от това дали имате нужда от почистване на двора, събарянето на някакви временни постройки или къртенето на стени, дограми и плочки, наистина няма по-бързо и евтино решение от къртачни услуги в София и другите градове. Потърсете в Интернет и ще се изненадате колко много предложения ще откриете.

Днес българинът осъзна, че няма нужда да може да прави всичко – да поправя колата, да кърти плочките, да почиства и да извозва строителните отпадъци. Затова си има професионалисти, които със специализираните машини и техника, с които разполагат много бързо и като истински експерти ще се справят с поставената задача. За да се извърши дадена къртачна услуга трябва много добро оборудване, предпазна екипировка и физическа сила. Например за разрушаване на бордюр за ограда с дебелина 40 см и арматура ще ви е нужен къртач с ударна сила поне 25-30 Джаула. Такъв професионален инструмент би струвал като нов над 400-500 лв, а под наем цените за големите къртачи започват от 30-40 лв. Като добавите и нужното време и усилия, за да се справите сами, може би ще ви излезе по-рентабилно да извикате бигада за къртачни услуги.

Със сигурност щом четете това нямате нито едно от изброените неща: време, инструменти, екипировка и физическа сила. Затова вземете телефона и се свържете с фирми за къртачни услуги в София, за да се уговорите за удобен и подходящ ден и час, в който да бъде извършена съответната работа.

Фирмите предлагащи къртачни услуги не се ограничават само до тази дейност.

Освен самото къртене и събаряне на плочките от стените на банята или мокрото помещение те ще почистят отломките и строителните отпадъци, ще ги поставят в специални чували и контейнери и ще извозят събраното до специализираните за това сметище.

Това е изключително добра възможност за хората, които нямат време да организират да правят схеми и да търсят различни възможности. С една услуга получавате цялостно решение.

Фирмите предлагащи услугите кърти, чисти и извозва ще свършат цялата хамалска и много трудоемка дейност вместо вас, а вие се фокусирайте върху другите важни неща като ремонта, семейството, децата и професионалните интереси.