Най-новите тенденции при дамските боти

Обикновено в гардероба ни винаги има по един чифт дамски боти и много от жените ги намират за най-практичното решение, на което може да се разчита през всеки един сезон. Дизайнерите тази година са решили да ни зарадват с много интересни модели, които определено ще допаднат на повечето жени. Разбира се, новите колекции през 2019 идват със своите нови детайли и какви са те, предстои да разберем точно сега от статият тук.

Сред актуалните тенденции са страхотните дамски боти със скосени токчета, която внася много елегантен ретро мотив и добавя особен чар към облеклото на модерната жена. Тези боти изглеждат страхотно с поли, дънки или панталони, което ги нарежда до най-практичните решения сред огромното разнообразие от модели. Освен това са много стабилни и надеждни. През новия сезон те изглеждат още по-интересно, защото дизайнерите са ги решили в прекрасни цветове и са им добавили атрактивни декорации.

Още една нова тенденция са велурените класически боти. Вечната им красота ще ни радва и през новия сезон. Абсолютно универсални, леки и много елегантни, те със сигурност ще са любим избор за голяма част от дамите. Обикновено са решени с висока платформа, което им придава много шикозен вид. Много такива предложения може да разгледате тук: https://stillo-bg.com/damski-boti-i-botushi Велурът е изпитан от времето и се е наложил като класически пример за материал, от който се произвеждат обувки от естествена кожа. Трябва да споменем, че той е малко по-капризен. Нужно е да го почиствате редовно и внимавайте да не мокрите често своите боти от велур.

Дамски боти с флорален принт – една набираща все по-голяма популярност тенденция, която можем да забележим и в новите колекции за сезона. Изключителна женственост и елегантност, от която доста жени биха се възползвали. С такива прекрасни апликации и бродерии нямате нужда от много бижута. Тези боти са отличен избор за дамите, които все бързат и нямат много време за гиздене. Удобни са и практични, като може да ги ползвате както в офиса, така и на разходка с приятелки и дори официална среща с любимия.Екстравагантни боти с изненадващи акценти – това е още една чудесна тенденция, която дава възможност да бъдете уникални и да привличате внимание. За всички дами, които харесват да бъдат различни. Обикновено токът е решен с много фантазия, но акцентът може да бъде поставен и другаде, например катарамата или ципът. Когато искате да бъдете забелязани на всяка цена, те са винаги на разположение!

И не на последно място ще споменем, че дамските боти са наистина много практични и удобни обувки. Ергономичното ходило ще ви даде възможност да ги ползвате дълго през деня и дори след работа. И все пак ако имате нужда, може да добавите анатомична стелка за още повече комфорт.