Едни от най-честите митове за професионалното почистване

Множество домакини споделят, че в интернет могат да се открият стотици полезни идеи за освежаване и почистване на дома. Уловката в случая е, че по-голямата част от тези "съвети" не са изпитани и сигурни, което от своя страна е заплаха за доброто състояние на дома ви. Точно затова ние сметнахме за добре да ви запознаем с едни от най-честите митове за освежаване на домове.

Дори бабите ни уважават познатата на всички нас "ухаеща" белина. Нейните избелващи качества са неоспорими, но това по никакъв начин не значи, че тя е подходяща за измиване и санитаризиране на апартаменти. Точно поради тази причина, независимо дали за всекидневното хигиенизиране или за почистване след ремонт, най-добре да се доверите на фирма за професионално почистване, които боравят само със специални и професионални препарати. 

Без съмнение една от най-честите заблуди на потребителите е фактът, че те купуват неприятно миришещи препарати, мислейки, че със сигурност дезинфекцират. Истината обаче е, че специалистите препоръчват да се избягват толкова концентрирани химични препарати, които неминуемо ще повредят здравето ви. Вместо това, използвайки помощта на някоя хигиенизираща фирма и нейните професионални услуги в София, домашното хигиенизиране ще се превърне в безопасна работа и отличен резултат. Бъдете убедени, че хигиенисти от фирмите за професионално почистване в големите градове и София са преминали през специална тренировка, показваща им как да елиминират различни видове мръсотия.

По-голям процент от хигиенизиращите фирми у нас, които предлагат качествено почистване в София, вече умело работят и с екологично чисти почистващи средства. Точно затова ви съветваме да се оставите в опитни ръце на компаниите за професионално почистване по домовете, които без съмнение ще се превърнат във ваш най-добър приятел и помощник в иначе мъчителните задължения.

Друг мит е, че хората се опасяват да допуснат в дома си чужди хора. Да, това е странно, но само ако работите със случайни хора, което не е препоръчително. Ако се възползвате от услугите на хигиенизираща компания с добро реноме, много положителни отзиви, авторитет в бранша и дълъг опит в професионалното почистване, то няма никакъв проблем да отворите вратите си за сътрудниците на фирмата, които да свършат своите задължения по договор.

Трети мит, е че специалистите по дезинфекция и санитаризация извършват само определени услуги. Това не е така и ако разгледате сайта на фирма за професионално почистване ще се убедите, че портфолиото им е голямо и сериозно. Предлагат се както периодично абонаментно почистване, така и основно отстраняване на строителните отпадъци след ремонт, преди или след парти, измиване на прозорци и дограма, дори и по-рядко поръчвани услуги като пране на дивани, пране на матраци и пране на килими. Всяка от тези услуги може да бъде извършена самостоятелно или да се комбинира с професионалното почистване, за което сте се абонирали