Климатизация с променлив обем на хладилната течност!

Защо VRV системите са толкова добри за климатизация?

Климатизация днес е налична в почти всички, да не кажем всички, обществени, жилищни, работни сгради. Защо ни е необходима? С оглед на създаването на една добра и здравословна вътрешна среда за живот, начинът по който да я създадем, е чрез климатизиране. Това би означавало вътрешните помещения да се охлаждат или затоплят, за да са комфортни за обитателите си, но същевременно да има добра вентилация, свеж въздух, регулация на влагата и липса на сух въздух. Има множество български фирми, които се славят като професионалисти в сферата на климатизацията, ОВиК системите като цяло и обслужването на компресорите и другите хидравлични части.

Днес ще поговорим за иновативните VRV системи за климатизация и техните добри характеристики, както и за обслужването на климатизационната техника, посредством пневматични инструменти

Климатизация на различен тип сгради – защо променливия обем на хладилния агент е толкова важен?

VRV системите за климатизация са иновация по своята същност, понеже са първите системи за климатизация, които са индивидуални и регулират променливия поток на хладилния агент. Той е много важен за зоналния контрол в помещенията и сградите. Тук отново главния принцип на централизираната климатична система е налице – имаме едно външно тяло, за което са свързани много на брой вътрешни тела. Първи марката DAIKIN въвеждат в експлоатация тази климатична система и до момента тя е претърпяла значителни подобрения в годините. Разбира се всяка инверторна система, работеща на принципа на термопомпата се нуждае от качествен компресор. Той е сърцето на климатичната инсталация и без него нищо не би било същото. Реално от качеството на компресора зависи цялата ефективност и останалите параметри на охлаждащата или затопляща инсталация.

Така климатизирате максимално добре всяка една точка от жилището си, от хипермаркета или офиса. Можете, чрез инсталирането на VRV система да вентилирате, охлаждате или затопляте помещенията си. Може да имате топла вода или въздушни завеси.

Климатичната система от VRV тип действа на многозонално ниво, като адекватно регулира променливостта на охлаждащият агент в нея. Тоест при професионалното инсталиране на този вид система в сградата ви, вие получавате възможността да регулирате индивидуално на зони всяко едно помещение. Независимо, дали за стаи или етажи, системата е с изключително гъвкав контрол и ще ви допадне. Разбира се нищо не би било толкова лесно и просто без поддържащите хидравлични инструменти, които са необходими за да заработи цялата инсталация.

Всеки добър екип от професионалисти в която и да е сфера трябва да разчита безприкословно на качествени и надеждни хидравлични инструменти. Когато говорим за качествено изпълнение, гаранционно и извънгаранционно обслужване, спазване на крайни срокове, всеки професионалист се сеща за поне няколко инструмента. Това са пневматичния гайковерт, пневматичната нитачка, и разбира се превърналите се в задължителна класика пневматичен винтоверт и пневматична бормашина.

На сайта на компанията https://gav-bulgaria.com/ можете да се запознаете с перфектната им репутация и да се свържете със специалистите за оферта. Самите пневматични инструменти от този род системи могат да са различни по вид, дизайн, мощности и функционалност. Свързва ги мрежа от тръбопроводи, по която тече въздух под налягане.

Доверете се на години доказан професионален опит и се свържете със специалистите от GAV Bulgaria още днес, за да имате по ръка перфектните пневматични инструменти за ремонт на автомобила или жилището си!