Какво знаем за модата и обличането от бразилките

За своенравието на женската природа и характер, за въртеливото настроение на любимата, можем да говорим хиляда и една нощи, и пак да не достигнем до решение по темата. Това не е своеобразен опит за критика към жената, нито измъкване от по-сложните въпроси на взаимоотношенията, а само взор към една отличителна черта на нейния нрав. Може би затова, често, много мъже пристъпват с плаха и несигурна стъпка към най-важния неписан закон в битието – подаръкът за жената.

Нека се фокусираме върху традиционния подарък - дрехата. Независимо дали искате да подарите фланелка, бюстие, спортен екип или дори дамски костюм пред вас има няколко големи неизвестни. Стилът и размерът. Да предположим, че познавате добре своята любима и сте уцелил точния стил на нейния аутфит. Остава да уточните размера на дрехата за подарък или изненада.

Някои казват, че размерът има значение. Е, що се отнася до този на дрехите бихме казали, че това е напълно вярно. Може да изглеждате стилно и със самочувствие, само ако подберете добре тоалета си.

Малко по-ниските жени често страдат от неоснователни комплекси за малоценност и дори филмът Миньоните не успя да ги накара да повярват, колко много чар и харизма има в тяхната визия. Най-често става въпрос за доста упорити и дръзки момичета, затова и с думи едва ли ще стане при тях. По-уместно от наша страна би било да им помогнем да се харесват, като им покажем какво да носят, за да добавят няколко сантиметра към своя ръст. Ето за какви обувки, дрехи и аксесоари става на въпрос, например при бразилките.

Жените в бразилия се славят със своите пищни форми и изобщо не се срамуват от малко по-големите си бедра или талия. Дори напротив, пищната женска фигура е издигната в култ.

Бразилско дупе, бразилски ярки цветове и бразилки аксесоари във всякакви форми – това е само част от страхотната визия на една истинска бразилка. Всъщност, ако хвърлим един поглед към бразилките, бихме могли да научим доста интересни и полезни неща за модата и за начина им на обличане. Голяма част от тях не са високи, но пък поддържат повече килограми от модерното българско момиче. Ето как постигат тази невероятна харизма бразилките без особени усилия и средства. широки и ярки блузи и фланелки, поли и рокли до коленете, обувки на висок ток, пъстри и впечатляващи аксесоари.

В настоящата статия ще разгледаме удачните модели макси дрехи, ако искате да започнете да се харесвате на 100%.

Широката горна дреха компенсира по-голямата талия, а обувките на по-висок ток правят тялото да изглежда по-високо. Плисираната пола прикрива по-широките бедра. Ето точната рецепта.

Това е вечната класика, няма начин да сгрешите, особено ако работата ви е свързана с движение, срещи с много хора в офиса или обичате да се разхождате.